4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kaymakamlar toplantısı yapıldı

Nevşehir Valiliği'nin aylık olağan kaymakamlar toplantısı, Vali M. Asım Hacımustafaoğlu başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonundaki toplantıya kaymakamların yanı sıra vali yardımcıları Mustafa Kemal Keskin, Hüseyin Ergi, Vural Demirtaş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar da katıldı.

Köy Altyapısını Destekleme (KÖYDES), Belediye Altyapısının Desteklenmesi (BELDES) projeleri ve yatırımlarının son durumu, yaklaşan Kurban Bayramı önlemlerinin ele alındığı toplantıda, Nevşehir Üniversitesi'nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılması beklenen resmi açılışı görüşüldü.

Vali Hacımustafaoğlu, toplantıda yaptığı konuşmasında, planlanan yatırımların yıl sonuna kadar tamamlanması, son 3 yılık işlemleri denetleyen mülkiye müfettişi raporlarının gözden geçirilmesi, Kurban Bayramı değerlendirilmesi, tedbirlerin alınması konularının gündeme aldıklarını söyledi.

Tamamlanamayan bazı yatırımlar olduğunu ve bu yatırımların da tamamlanarak önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini belirten Vali Hacımustafaoğlu, Nevşehir Üniversitesi'nin resmi açılışına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılmasını beklediklerini bildirdi.

Vali Hacımustafaoğlu, "Nevşehir Üniversitesi'nin açılışını da Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ün vereceği güne göre belirleyeceğiz. Bu tarih 16 Aralık 2008 tarihi olabilir, ancak sonraki bir tarih de olabilir" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 11:06:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?