3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Kaza kurbanı Anıl'a veda

Kırklareli'nde, Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 10 yaşındaki Anıl Gül, Nevşehir'de toprağa verildi.

Nevşehir Valiliği'nde sekreterlik yapan annesi Meryem Gül ve iki yaşındaki kardeşi Ecrin Gül ile birlikte Bulgaristan'daki anneannesini görmek için bu ülkeye giderken, bindikleri Bulgaristan plakalı otobüsün Dereköy mevkiinde devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 10 yaşındaki Anıl Gül'ün cenazesi Nevşehir'e getirildi.

Alibey Camisinde öğle namazını mütakiben cenaze namazı kılındı. Anıl, namazın ardından Kaldırım Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye Anıl Gül'ün babası Ömer Gül, dedesi Halim Gül'ün yanı sıra Nevşehir Vali Yardımcıları Mustafa Kemal Keskin, Vural Demirtaş, Baro Başkanı Fahri Korucu, bazı daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze töreninde baba Ömer Gül'ün oldukça bitkin olduğu gözlendi. Cenaze namazı sırasında gözyaşlarını tutamayan Ömer Gül'ü arkadaşları teselli etti.

TAKDİR BELGESİNİ ANNEANNESİNE GÖTÜRECEKTİ

Nevşehir Rauf Nail Akman İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Anıl Gül'ün okulunda başarılı bir öğrenci olduğu belirtildi. Karnesi ile birlikte Takdir Belgesi alan Anıl Gül, Bulgaristan'ın Dobriç kentine bağlı Zırnevo köyünde yaşayan anneannesine karnesini götürüyordu. Annesi Meryem Gül'ün oğluna karne hediyesi olarak Bulgaristan'a götürme sözü verdiği ve Anıl'ın karnesini almasının ardından iki yaşındaki kız kardeşi Ecrin ve annesi Meryem Gül ile birlikte İstanbul'dan Bulgaristan'a gitmek için otobüse bindikleri öğrenildi.

Gül ailesinin bindiği otobüs Kırklareli'nin Dereköy mevkiinde yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlanmış ve kazada Anıl Gül ile birlikte üç kişi daha ölmüş ve 26 kişi de yaralanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2012 Pazartesi 14:14:41
Güncelleme :25 Ocak 2012 Çarşamba 14:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?