4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kaza kurbanlarına hazin tören

Bulgaristan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 gurbetçi Türk, memleketleri Nevşehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yıllık izinlerini geçirmek üzere hafta sonu karayolu ile Almanya'dan Türkiye'ye gelirken Kapıkule Sınır Kapısı'na 20 kilometre uzaklıktaki Bulgaristan'ın Lübimets beldesi yakınlarında araçlarının bir yolcu otobüsü ile çarpışması sonucu hayatlarını kaybeden 7 Türk'ün cenazesi, öğle saatlerinde Nevşehir'e, daha sonra Gülşehir ilçesi Karahöyük köyü mezarlığına getirildi.

Cenaze törenine Büyükkılıçoğlu ailesinin yakınları, AK Nevşehir milletvekilleri Rıdvan Köybaşı ve Mahmut Dede, Gülşehir Belediye Başkanı
Mustafa Dursun, AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeler, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Almanya'dan yola çıkan Büyükkılıçoğlu ailesinin bulunduğu Soner Büyükkılıçoğlu yönetimindeki transit araç, Bulgaristan'ın Lübimets beldesi yakınlarında hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen Sırbistan plakalı bir otobüsle çarpışmıştı. Kazada araç sürücü Soner Büyükkılıçoğlu (39), ağabeyi Memiş Büyükılıçoğlu (51), eşi Kezban Büyükkılıçoğlu (49), çocukları Murat (18), Abdulsamet (19), Uğurcan (11) ve Özlem Büyükkılıçoğlu (22) olay yerinde hayatlarını kaybetmişti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 17:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?