3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Nevşehir Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kent Konseyi Başkanı ve Nevşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ahmet Yücebaş başkanlığında toplanan Genel Kurulda, Kent Konseyi Tüzüğü,Çalışma Grupları Yönergesi ile Yürütme Kurulu Kararları görüşülerek kabul edildi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Kent Konseyinin açılışında daha önceden Yürütme Kurulu üyeleri tarafından hazırlanan Kent Konseyi Tüzüğü ele alındı.Tüzüğün genel kurula katılan üyeler tarafından onaylanmasının andından Çalışma Grupları yönergesi de oylanarak kabul edildi.

Kent Konseyi Yürütme Kurul kararlarının da görüşülerek oylandığı genel kurulda,Nevşehir Belediyesi İnternet Web sitesi olan www.nevsehir.bel.tr ' de Nevşehir Kent Konseyi'nin kuruluş amaç ve hedefleri ile Konsey'in tüm çalışmalarının ele alındığı bir bölüm oluşturulması ve yine Nevşehir Belediyesi tarafından Kent Konseyi için Paşa Konağı'nda bir çalışma ofisi oluşturulduğu da ifade edildi.

Genel Kurulda konu ile ilgili olarak açıklama yapan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Kent Konseyi'nin daha rahat bir çalışma yürütebilmesi için Nevşehir Belediyesi olarak Paşa Konağı'nda bir çalışma birimi oluşturduklarını belirterek, Kent Konseyi'nin çalışma gruplarının da etkin bir çalışma yapabilmeleri için Paşa Konağı'nda her türlü imkandan yararlandırılacağını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 09:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?