4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kenthaber Gazetesi 6 yaşında

KENTHABER GAZETESİ 6 YAŞINA GİRDİ

Nevşehir'de günlük olarak yayın hayatını sürdüren Nevşehir Kent Haber Gazetesi 6 yaşına girdi.

Nevşehir'de ilk olarak 25 Aralık 2004 tarihinde yayın hayatına başlayan Nevşehir Kent Haber Gazetesi kuruluş yıldönümünü kutladı. Gazetenin yeni yaşı dolayısıyla hazırlanan pasta Kent Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Koca ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Varış, Haber Müdürü Murat Şişman, Sayfa Edidötü Hamit Oktar ile diğer gazete çalışanlarınca kesildi.

Kent Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Koca yaptığı açıklamada, yayın hayatına başladığı günden bu yana gazetelerinin Nevşehir'de gündem belirleyen bir çok habere imza attığını ve Nevşehir basınına çok şeyler kattığını söyledi. Koca, "Nevşehir Kent Haber Gazetesi çığır açtı. Birçok yeniliğe imza attı. Atmaya devam edecek.Nevşehir Kent Haber Gazetesi, yerel gazeteler bayii de yokken var oldu. Şimdi İlçe ve beldeler de dahil bayiiler de satılmaktadır. Nevşehir Kent Haber Gazetesi habercilikte öncü oldu. Kalite de öncü oldu. Çalışanlar açısından daha profesyonel anlamda gazeteciliğe katkı sağladı. Bugün Nevşehir halkının, okuyucularımızın verdiği destek ile ayaktayız! Nevşehir Kent Haber Gazetesi olarak gururluyuz.Teşekkürler inananlar, güvenenler, destek verenler, iyi kötü günümüz de yanımız da olanlar, gönül birliği yapanlar" dedi.

e Bu arada Nevşehir Kent Haber Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Kayseri Bölge Müdürü Cem Atakan beraberinde ajansın Nevşehir Muhabiri Mert Özpamuk ile birlikte, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Osman Koca'yı ziyaret etti. Koca'yı ve gazete çalışanlarını kutlayan Cem Atakan, "Aynı zamanda İHA abonesi olan Kent Haber Gazetesinin başarısı hem Nevşehir hem de bölgesine önemli katkılar sağlayacaktır.Bundan sonraki yıllarda da gazetenin bu çizgisini sürdürmesi dileğiyle tüm emeği geçen çalışanlara başarılar diliyorum" dedi.

KENTHABER GAZETESİ 6 YAŞINA GİRDİ
KENTHABER GAZETESİ 6 YAŞINA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 12:40:05
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 20:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Devran Yılmaz IP: 85.99.63.xxx Tarih : 30.01.2010 05:57:04

Her şey iyi güzel de gazetenin asıl kurucuları nerde onlar unutuldumu Mahmut Tursun, Şemsettin Çetinsöz ve özellikle Veli Çiçek nerde asıl o gazeteyi o ana getiren kişi.Unutmadan Kayseri Osman Koca" ya bir şey öğretmemiş siyah beyaz gazeteyle övünmek biraz komik kaçıncı asırda yaşıyoruz ofset baskıyı bırakın citibiye geçti millet bide gazeteci yiz diye haber oluyorsunuz.Bilmiyorsanız ben söyleyim sene 2010 dayız siz kaçlardasınız arkadaşlar neyse size kolay gelsin.