4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kentsel Dönüşüm Projesi başladı

Nevşehir Belediyesi'nin büyük önem verdiği projelerden biri olan Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde belirlenen yeni sosyal yaşam alanlarının yapımına başlanıldı.

Nevşehir'de Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi, kararlı ve tutarlı bir yaklaşım örneği ortaya koyan ve bu yönde etkili çalışmalar yapan Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile adım adım hayata geçiriliyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde belirlenen yeni toplu konut alanlarında hafriyat çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlanılan çalışmalarda proje çerçevesinde ilk etapta yapımı projelendirilen 704 konutluk yeni sosyal yaşam alanının iki farklı bloğu temel atma düzeyine ulaştırıldı. Önümüzdeki günlerden itibaren birbiri ardına yükselen konutlarla Nevşehir'in gelecekte umut veren en önemli sosyal yaşam alanlarına sahip olacak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki TOKİ alanı, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çeşitli alt ve üstyapı çalışmaları ile geleceğin en modern kent merkezlerinden biri haline getirilmesi hedefleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:42:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?