4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kızılay'dan Başkan Ünver'e plaket

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Onursal Başkanı Erol Gülen, Türk Kızılay'ının çalışmalarına sağladığı katkılardan dolayı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e, teşekkür plaketini takdim etti.

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Cengiz Gülen, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, her türlü doğal afette insanlığın hizmetine önemli hizmetler ortaya koyan Türk Kızılay'ın, bu çalışmalarının Türkiye'nin dünyaya açılması yönünde de önemli bir katkı sağladığını belirtti.

Gülen, Nevşehir'de özellikle son yıllarda Türk Kızılay'ın dönemler halinde düzenlediği kan toplama kampanyalarına Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver 'in önemli katkılar sağladığını belirterek, yapılan bu katkıların bir anısı olarak da Türk Kızılay'ın teşekkür plaketini Ünver'e sunmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyacaklarını kaydetti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de, Nevşehir'de sivil toplum örgütlenmesinin ve yaygın hizmet ortaya koymalarını demokrasi anlayışının önemli bir gereği olarak ele aldıklarını belirterek, Nevşehir Belediyesi olarak siyasi parti farkı gözetmeksizin tüm sivil toplum örgütlerinin de aynı mesafe içerisinde hizmetlerde bulunduklarını vurguladı.

Törende daha sonra Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Onursal Başkanı Erol Gülen, Türk Kızılay'ının teşekkür plaketini Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e takdim etti. Törende, Türk Kızılay Nevşehir Kan Merkezi Başhekimi Dr. Süleyman Kurt' da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 11:46:36
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 11:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?