5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Kursiyer bayanlara sağlık eğitimi

KURSİYER BAYANLARA SAĞLIK EĞİTİMİ

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi'nin yanı sıra Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kurslara katılan bayanlara Nevşehir Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından verilen sağlık eğitimi devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi kendi bünyesinde bulundurduğu Kapadokya Eğitim Merkezi ve Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi ile gerçekleştirilen eğitim çalışmalarına katılan bayanlara Sağlık Müdürlüğü işbirliği halinde sağlık eğitimi de sunuluyor.

Başta kadın hastalıkları olmak üzere, bebek ve çocuk sağlığı, düzenli beslenme, mevsimsel hastalıklar ve korunma yolları ile sağlıklı bir yaşam konularında bir dizi eğitici çalışmalara imza atan Nevşehir Belediyesi,bu kez de aile planlaması alanında kadınları eğitiyor.

Nevşehir Sağlık Müdürlüğü Ana Çocuk Sağlığı Aile Planlaması hemşireleri Suzan Soykılı ve Zeynep Şaşmaz tarafından verilen Aile Planlaması eğitiminde, aile planlamasının toplumsal alandaki etkileri üzerinde duruldu.

Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi'ndeki sağlık eğitimi, periyodik zaman dilimlerinde devam edecek.

KURSİYER BAYANLARA SAĞLIK EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 13:29:01
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 12:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?