4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kutlu Doğum Haftası kutlanacak

Nevşehir'de Kutlu Doğum Haftası nedeniyle, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen program, Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz tarafından verilecek konferans ile başlayacak.

Kutlu Doğum Haftası açılış programı 14 Nisan Salı günü Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nun da katılacağı açılış programında, programa katılan davetlilere ve vatandaşlara gül dağıtımı yapılacak.

İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş ve Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nun konuşmalarının ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz tarafından 'Ailenin Korunmasında Dini ve Milli Değerlerin Önemi' konulu bir konferans verilecek.

Hafta dolayısıyla gerçekleştirilecek bir diğer etkinlikte ise, 15 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'da, Şef Fikret Erkaya yönetimindeki Maltepe Musiki Eğitim Derneği Ekibi tarafından Türk Tasavvuf Musikisi Konseri gerçekleştirilecek.

Kutlu Doğum Haftası kapanış programında ise, 17 NisanCuma günü saat 14.00'de bayanlara yönelik olarak Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi salonunda Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Akyüz tarafından, 'Ailenin Korunmasında Dini ve Milli Değerlerin Önemi' konulu konferans verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 12:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?