4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Lugano Kapadokya'daydı

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano, gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçı kazanarak şampiyonluk yarışında bir adım öne geçmek istediklerini belirterek, "Beşiktaş derbi maçı, şampiyonluk düğümünü çözebilecek bir maç. Ancak biz böyle maçlara ve zaferlere alışığız" dedi.

Lugano, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşacakları İngiltere'nin Chelsea takımını da eleyerek bir üst tura yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.


Eşi Karina ile Kapadokya'ya gelen Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano, Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.

Konakladığı bölgenin ilk SPA oteli Kapadokya CRR'de İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Lugano, Fenerbahçe'nin bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde küçümsenemeyecek bir başarıya imza attığını söyledi. Çeyrek finalde eşleştikleri Chelsea'yi eleyerek bir üst tura çıkmak istediklerini ifade eden Lugano, "Bir Türk takımı olarak Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin adından sıkça
söz edildi. Türkiye'nin iyi bir reklamı oldu. Bu nedenle hepimizin bu noktaya gelmemizden mutlu olması lazım. Umarım çeyrek finalde eşleştiğimiz Chelsea'yi eleriz ve bir üst tura yükseliriz. Ama bu noktaya gelmek bile çok güzel" dedi.


Adının son dönemde Juventus ile anılmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Lugano, bunun göz önünde olan bir futbolcu için normal olduğunu ifade etti. Fenerbahçe'de oldukça mutlu olduğunu kaydeden Lugano, "Şu anda Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutluyum. Bu sadece benim için geçerli değil, bütün Fenerbahçeli futbolcular için geçerli. İsmimin Juventus ile anılması mutluluk verici. Eğer futbol oynuyorsanız ve aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde belli bir noktaya geldiyseniz, bu gayet normal karşılanmalı. Şu anda Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmüyorum, ama göz önünde bulunmak mutluluk verici. Fenerbahçe'de çok mutluyum" diye konuştu.


Juventus'tan kendisine resmi bir teklifin gelmediğini belirten Lugano, "Şu anda bir transfer söz konusu değil, ama Türkiye'de veya İtalya'da transfer haberleri her zaman çıkmakta. Bu haberleri normal karşılıyorum. Şu anda bana gelen resmi bir teklif yok" dedi.


Ligde gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Lugano, Fenerbahçe'nin bu tür maçlara ve zaferlere alışık bir takım olduğunu, Beşiktaş maçını kazanarak şampiyonluk yarışında bir adım öne geçmek istediklerini söyledi. Beşiktaş maçının şampiyonluk düğümünü çözebileceğini ifade eden Lugano, "Her şeyden önce bu bir derbi ve şampiyonluk düğümünü çözebilecek bir maç. Umarım Beşiktaş maçını kazanırız ve şampiyonluk yarışında bir adım daha ilerlemiş oluruz. Biz böyle maçlara ve başarılara alışığız. Centilmence bir derbi olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


Uruguaylı defans oyuncusu Lugano, daha sonra eşi Karina ile birlikte Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2008 Pazar 17:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?