5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Martha Stewart Kapadokya'da

AMERİKALI TV YAPIMCISI MARTHA STEWART KAPADOKYA'YI BALONDAN KEŞFETTİ

Amerikalı ünlü TV yapımcısı, spiker, gurme ve kitap yazarı Martha Stewart, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleri ile ABD'de yayınlanan programı "Martha Stewart Show"un 2'nci kısım çekimleri için geldiği İstanbul'un ardından, 2 gün süren Kapadokya gezisini gerçekleştirdi.

Martha Stewart Kapadokya'ya adım atar atmaz bölgeye olan hayranlığını ve izlenimlerini, 2 milyona yakıp takipçisiyle twitter sayfasında paylaştı. Uçhisar, Aşk Vadisi, Ortahisar ve Ürgüp'ü adım adım gezen Martha Stewart, Royal Balloon tarafından kendisine özel tahsis edilen sıcak hava balonu ile 1 saat boyunca Aşk Vadisi, Güllüdere, Çavuşin, Paşabağ ve Devrent Vadisi'ni havadan izleyen ve kamera çekimi yapan Martha Stewart, fotoğraf makinesiyle bol bol fotoğraf çekti. Martha Steward balonla gökyüzünden yaşadığı bu deneyimi Royal Balloon misafir defterine şu cümleleri yazarak değerlendirdi: "Kapadokya'yı yukarıdan keşfetme imkanı veren uzman uçuşunuz, bu harika bölgeye yapmış olduğum gezinin en doruk noktası olmuştur". Ünlü TV yapımcısı Martha Steward'a Dinler Hotel Genel Müdürü Yakup Dinler ve Royal Ballon Genel Müdürü Mehmet Dinler gezisinde eşlik etti.

Tüm dünyada ilgiyle izlenen ve eylül ayı içinde yeni sezon bölümleri yayınlanacak olan Martha Stewart Show'da yayınlanacak olan bu görüntülerin, özellikle ABD pazarında çok etkin bir Türkiye tanıtımı yapması bekleniyor.

AMERİKALI TV YAPIMCISI MARTHA STEWART KAPADOKYA'YI BALONDAN KEŞFETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 13:32:05
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 17:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?