4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Mazbatasını aldı, göreve başladı

Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti'den Gülşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun, mazbatasını alarak görevine başladı.

29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilen seçimler öncesinde Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan ve seçimlerde MHP ve DP'li rakiplerini geride bırakarak Gülşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Belediye başkanlığı görevine başlayan Mustafa Dursun, Gülşehir'nin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ilerlemesi için önemli projelerinin bulunduğunu ve bunları 5 yıllık görev süresince hayata geçireceğini kaydetti.

İlk hedefinin Gülşehir ilçesine, Nevşehir Üniversitesi'ne bağlı bir fakülte veya yüksek okul açılması yönünde çalışma yapmak olduğunu ifade eden Dursun, ilçelerine kurulacak olan fakültenin ilçenin çehresini değiştireceğini söyledi.

Dursun, "Gülşehir ilçemiz 5 dönemdir aynı belediye başkanı tarafından yönetiliyor ve kendine göre bir işleyiş hakim. Bizim Gülşehir ilçesi için çok ciddi projelerimiz var ve bunları seçim öncesinde halkımız ile paylaştık. Önce mevcut işleyiş ile ilgili sıkıntıları çözme ile ilgili çalışmalarımız var bunların yanında personel sıkıntımız mevcut. Birinci önceliğimiz her ne kadar belediye hizmetleri içerisinde olmasa da bir fakülte veya meslek yüksek okulunun ilçemizde faaliyete geçmesi için girişimlerimiz olacak. Bu ekonomik ve kültürel açıdan ilçemize önemli katkılar sağlayacak. Ben seçimlerde bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek bizlere güvenmesini istiyorum. Onlarında desteği ile ilçemiz kısa sürede hak ettiği noktaya gelecektir." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 14:53:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?