3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Nevşehir'de, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Nevşehir Belediyesi Meclis üyeliğini kazanan AK Parti'nin 18 meclis üyesi mazbatalarını aldı.

Seçimlerin ardından Nevşehir Belediyesi'nde AK Parti'den Nevşehir Belediyesi Meclis Üyeliği'ni kazanan Yücel Menekşe, Mehmet Zağlanmış, Melahat Aktürk, Atilla Seçen, Metin Çakıllı, Zafer Çekiç, Nurhan Dülger, Faruk Sağcan, Mustafa Aydın, Sedat Cantekin, Zübeyde Kıratlı, İbrahim Yılmaz, Şadan Özleşen, Mahir Özçeliker, Mustafa Rehber, Yunus Konukseven, Hakan Uluçay ve Makbule Atlı Nevşehir Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Cemile Fidan'dan mazbatalarını aldı.

Ardından toplu olarak Nevşehir Belediyesi'ne gelen üyeler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti. Belediye Meclis Üyeleri'ni makamında kabul eden Hasan Ünver, bir ekip ruhu içerisinde Nevşehir'in menfaatlerini ön planda tutarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacaklarını belirterek, "Milletimiz ve memleketimiz için geçtiğimiz dönem olduğu gibi, aralıksız çalışmalarımızı bir ekip ruhuyla sürdüreceğiz. Seçimler sonrasında AK Parti'den18 arkadaşımız, MHP'den de 7 arkadaşımız belediye meclisimize seçildi. Memleketimiz için inşallah hayırlı kararlar alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu görevde tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette sonra üyeler, Başkan Ünver ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:29:15
Güncelleme :3 Nisan 2009 Cuma 17:38:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?