4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Memur-Sen'den İsrail'e kınama

Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, İsrail'in Filistin'e yönelik düzenlediği saldırıları şiddetle kınadıklarını söyledi.

Memur-Sen İl Temsilciliği'nin Atatürk Bulvarı üzerindeki binası önünde toplanan iş kolu başkanları ile sendika üyeleri, İsrail'i kınandı.

Burada toplananlar adına bir açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, İsrail'in, Büyük İsrail Projesi'ni hayata geçirmeye gayret ettiğine ifade eden, "Katliam, soykırım, vahşet eşittir, İsrail. Kelimelerin yetmediği, aklın iflas ettiği an bu an. Ortadoğu coğrafyasına bir hançer gibi saplanan İsrail, her zaman olduğu gibi katletmeye devam ediyor. Söz de insan hakları savunucuları, çağdaş ve medeni ülkelerde bunu seyretmeye devam ediyorlar. Bu zulüm daha ne kadar devam edecek? İsrail daha ne kadar katledecek? Artık öldürecek Filistinli kalmayıncaya kadar mı? Birleşmiş Milletler 1947 yılından bu yana terörist devlet İsrail halkında 66 adet karar almıştır. Ne var ki bu kararların hiçbirisi uygulanamamıştır. Çünkü büyük İsrail, Amerika'yı veto etmiştir. Ülkemizdeki PKK terör örgütü de aynı kaynaktan beslenmektedir. Daha geçtiğimiz günlerde toprağa verdiğimiz şehidimiz Erhan ve diğer Erhan'lar için yüreğimiz yanıyor. İsrail Gazze'de, Amerika Irak'ta, PKK Türkiye'de öldürmeye devam ediyor. İsrail'in amacı Büyük İsrail devletini kurmak ve buradan dünyaya hakim olmak. Dünya hakimiyeti sevdasıyla yola çıkanların sonunu gördük" dedi.

İsrail'in Ortadoğu'yu yaşanılamaz bir hale getirdiğini ve tüm dünya ülkelerinin Filistin'e yapılan saldırılara tepki göstermesi gerektiğini belirten Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, İsrail'in saldırılarına karşı sessiz kalan ülkelere de tepki gösterdi.

Özdemir, "Hitler, Mossolini ve diğer diktatörler nerede? Bunların sonları da bu diktatörlerden daha kötü olacak. İsrail rüyasını gerçekleştirmek için Ortadoğu'yu ve dünyayı yaşanmaz hale getirmişlerdir. Amacını gerçekleştirmede tüm uluslararası hukuk normlarını tanımamakta, karşılaştığı her engeli hak, hukuk, adalet dinlemeden yok etmektedirler. İsrail'in doyumsuzluğu ve kaprisi yüzünden dünya ekonomik bir buhrana sürüklemişken, kimse bundan bir ders çıkarmıyor. Hala İsrail'in katliamlarına seyirci kalınıyor. Ülkemizdeki bazı aydınlara sesleniyorum. Ermenilerden özür dileyeceğinize İsrail'i telin erdin. Yüreğiniz varsa kalemlerinizi de kullanın. Bu vahşeti sağır olan dünya kamuoyuna anlatın. Gazze'de 300'den kişi hayatını kaybetti, bine e yakın yaralı ve pek çoğunun durumu da ağır. Eğer İsrail'e 'Dur' denilmez ise dünyanın sonunu getirecekler. Her Müslüman bir kova su dökerse İsrail'i sel alır. İsrail bu selde boğulur" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 15:25:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?