4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

MHP seçimi değerlendirdi

MHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı'nda, 29 Mart seçimlerinin değerlendirmesi yapıldı.

MHP Nevşehir İl Divan Toplantısı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez'in yanı sıra MHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Varol, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, MHP'li belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Varol, seçimlerde büyük bir özveri ile çalışan belediye başkan, il genel meclis ile belediye meclis üyesi adaylarına ve parti yöneticilerine teşekkür etti. Seçimlerde başarılı olabilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Varol, elde ettikleri oy oranı ile de bekledikleri başarının yakalandığını kaydetti.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez ise, 29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde, MHP'nin iktidarda bulunan AK Parti'ye oranla önemli bir başarı yakaladığını ve bu başarıyı bundan sonraki seçimlerde de sürdüreceğini vurguladı.

Bu başarının yakalanmasında tüm parti teşkilatlarının ciddi bir katkısı olduğunu belirten Didinmez, "Türkiye'nin dört bir tarafında seçimler, bir takım aksaklıklar, eksiklikler, olaylar, acılar yaşanmakla beraber partimiz açısından sükut içerisinde ve başarıyla tamamlandı. 2941 seçim çevresinde, MHP'nin başarısız olması için bizim dışımızda çaba sarf edenlerin bütün gayretlerine rağmen en başarılı parti MHP olmuştur. MHP'ye teveccüh göstererek destek veren aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnanıyoruz ki bundan sonraki seçimlerde daha iyi sonuçlar alacağız. Başarılı çıkmış olduğumuz bu seçimlerde 81 vilayetten bir tanesi olan Nevşehir'de de bir değerlendirme yaptığımızda, Nevşehir'de de MHP iktidar olan partiden daha başarılı bir sonuç almıştır. Geçtiğimiz 2004 ve 2007 seçimleri ile son seçimlerde durumu kıyasladığımızda duran, iltifa kaybeden iktidar partisi olmuştur. Yürüyen, ilerleyen, yükselen ise MHP olmuştur. Bu sonucun alınması noktasında gecesini gündüzüne katan teşkilat mensubu arkadaşlarımız, aday arkadaşlarımız, aday adayı sıfatını taşırken aday olmamakla beraber sanki kendisi aday gibi çalışan arkadaşlarımız, MHP'den seçilmeye talip olan arkadaşlarımız ve parti üyelerimiz çok büyük bir gayret ortaya koydu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 10:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?