4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

MHP'den muhtarlara ziyaret

MHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Varol ve beraberindeki parti yöneticileri, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren MHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Varol, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz ve parti yöneticileriyle birlikte Nevşehir Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık'tan, dernek çalışmaları ve şehrin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunan Varol, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Varol, "Şehrimiz ve meslek grupları ile ilgili problemleri tespit etmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarına yönelik çeşitli ziyaretler düzenliyoruz. Bu ziyaretler kapsamında Muhtarlar Derneği'ne büyük önem veriyoruz. Amacımız, şehrimizle ilgi eksiklikleri tespit ederek pratik çözüm önerileri üretmek. Biliyoruz ki, muhtarlar şehri, mahalle mahalle, ev ev bilen insanlardır. Dolayısıyla, toplumun özünü ifade edebilecek insanlardır" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı MHP'li yöneticilere teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ise, "Bizler muhtarlar olarak siyaset üstü insanlarız. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz ve hepsine kapımız açık. Bu anlamda bizleri ziyaret eden MHP'li yöneticilerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 12:18:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?