4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

MHP'li başkan DP'ye katıldı

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Çat beldesin MHP Belde Başkanı düzenlenen törenle DP'ye katılırken, partinin Çat Belediye Başkan adayı da kamuoyuna tanıtıldı.

Nevşehir'in Çat beldesinde 2 yıldır MHP Belde Başkanlığı’nı yürüten Secaattin Yaman, düzenlenen törenle DP'ye katıldı.

Parti binasında düzenlenen törende konuşan DP Nevşehir İl Başkanı Fatih Çiftçi, önümüzdeki günlerde bazı ilçe ve beldelerde de partilerine katılımın süreceğini söyledi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partilerine birçok ilçe ve beldede vatandaşların yoğun bir ilgisinin bulunduğunu ifade eden İl Başkanı Çiftçi, belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.

Bu arada törende ayrıca DP'nin Çat Belediye Başkan adayı da kamuoyuna tanıtıldı. İl Başkanı Fatih Çiftçi, merkez ilçeye bağlı Çat beldesinde daha önce 1989 ile 1994 yılları arasında DYP'den belediye başkanlığı görevini yapan Mehmet Tunçdemir'in, 2009 yılı Mart ayında yapılacak olan seçimlerde partilerinden belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Çiftçi, parti olarak her türlü desteği vereceklerini ve Çat beldesinde oldukça iddialı olduklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 16:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Atalay TUNÇDEMİR IP: 88.245.160.xxx Tarih : 17.12.2008 22:38:43

ÇAT DP PARTİ ADAYI SAYIN MEHMET TUÇDEMİRİ CANI YÜREKTEN TEBRİK EDER VE DESTEKLEDİĞİMİZİ BELİRTİRİZ..SAYGILARIMIZLA TUNÇDEMİR AİLESİ