3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Milli atletler Nevşehir'de kampta

Avrupa Gençler Atletizm, Akdeniz Oyunları ve Üniversite şampiyonalarına hazırlanan milli atletlerin Nevşehir kampı sürüyor.

Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençler Atletizm, Akdeniz Oyunları ve Üniversite şampiyonalarına hazırlanan 6 kişilik Türk Milli Takımı, Antrenör Süleyman Altınok nezaretinde Nevşehir'de hazırlıklarını sürdürüyor. Nisan ayında Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kampa giren milli atletler, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintamur'u ziyaret etti.

Milli sporcuları makamında kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintamur, sporculara katılacakları şampiyonalarda başarılar dilerken, milli takım sporcularını Nevşehir'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi'nin de bulunduğu ziyarette kendisinin de eski milli bir atlet olduğunu hatırlatan Çintamur, Nevşehir'e bu yıl içerisinde bir atletizm salonu yapmayı planladıklarını kaydetti.

Atletizm Milli Takım Antrenörü Süleyman Altınok ise, kampta bulunan sporculardan Dudu Karakaya'nın bin 500 metrede üniversite ve Akdeniz Oyunları'nda, Cihat Ulus, Murat Kaytan, Sait Özdemir ve Hüseyin Pak'ın bu yıl Sırbistan'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası'nda Eşref Taşkıran'ın ise Estonya'da gerçekleştirilecek Dünya Liseler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceklerini kaydetti. Nevşehir'de çok iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını ve kafilede bulunan sporculardan katılacakları şampiyonada dereceler beklediklerini kaydeden Altınoluk, Çintamur'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintamur daha sonra sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 13:15:25
Güncelleme :5 Mayıs 2009 Salı 13:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?