3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Minik cimnastikçiler yarışıyor

Kulüplerarası Aerobik Cimnastik Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Nevşehir'de yapılıyor.

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Aerobik Cimnastik Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda başladı. 16 ilden 180 sporcunun katıldığı şampiyonanın açılış seromonisine Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Cimnastik Federasyonu Başkanı Atilla Örsel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintamur da katıldı.

Burada konuşan Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Nevşehir'in kültürel ve doğal zenginlikleri açısından Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasının yanında son derece iyi bir spor alt yapısına sahip olduğunu söyledi. Nevşehir'de böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memmuniyeti dile getiren Vali Hacımustafaoğlu, tüm takım ve sporculara yarışmada başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Cimnastik Federasyonu Başkanı Atilla Örsel tarafından Vali Hacımustafaoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintamur'a teşekkür plaketi verildi.

Açılış seromonisinde sporcuların takım halinde gerçekleştirdiği gösterilerin ardından yarışlara geçildi.

Yarışmaya Ankara Kartal Spor, Ankaraspor, Bolu Gençlik Merkezi, Bursa Karagöz, Celal Bayar Üniversitesi, Çanakkale Gençlik Spor, Çukurova Cimnastik, Zuhal Fitnes Cimnastik,A.C.İ, Şarkar Cimnastik ve Ataspor kulüpleri katılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 12:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?