5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Minik öğrencilerden Aydın'a ziyaret

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN VALİ AYDIN'A ZİYARET

Yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesinde adaptasyon sorunu yaşamamak için erken ders başı yapan İlköğretim 1. sınıf öğrencileri, Vali Osman Aydın'ı ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Osman Aydın, Kardelen Koleji İlköğretim 1. sınıf öğrencilerini makamında kabul etti. İlköğretim Müdür Yardımcısı Özgür Saygılı ve sınıf öğretmenleri Keziban Akyürek ve Nurten Varır ile birlikte Vali Osman Aydın'ı ziyaret eden minik öğrenciler, Vali Aydın'a çiçek ve üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin yer aldığı çini bir tabak hediye etti. Minik öğrenciler ile tek tek tokalaşarak sohbet eden Vali Aydın, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Eğitim ve öğretimde Nevşehir'in son yıllarda elde ettiği başarıyı değerlendiren Vali Aydın, "İlimiz son yıllarda eğitimin çeşitli kademelerinde gerçekleştirilen sınavlarda Türkiye dereceleri elde etti. Bunun yanında okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz. Okul öncesi eğitimde şu anda okullaşma oranlarına bakıldığında Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir yerdeyiz. Bu başarılarda emeği geçen eğitimcilerimizi yürekten kutluyorum. Umarım bu başarılar önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da sürecek" dedi.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN VALİ AYDIN'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 13:42:01
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 15:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?