3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Minik öğrencilerden kitap yardımı

Nevşehir merkez 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri Kastamonu ve Şanlıurfa da bulunan iki ayrı okulda kütüphane oluşturulması için kitap toplama kampanyası düzenledi.

75. Yıl İlköğretimokulu 4-A sınıfı öğrencileri ile birlikte sınıf öğretmeni Turgay Yağmuroğlu'nun girişimleri toplanan kitaplar, Kastamonu İnebolu İlçesi'ndeki Hacı Mehmet Şan İlköğretim Okulu ve Şanlıurfa Merkez Mustafa Mutlu İlköğretim Okulları'na gönderildi.

75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Ece, "Toplumların gelişmesi ve uygar ülkeler düzeyine ulaşması ancak ve ancak eğitimle mümkündür. Maalesef ülkemizin her yerinde öğrenciler aynı şartlara ve aynı materyallere sahip değiller. Kitap ve diğer kaynaklardan yoksun olmaları toplumun gelişmesi noktasında engel teşkil edebilir. Bu görüşler doğrultusunda okulumuz 4-A sınıfı öğretmenimiz Turgay Yağmuroğlu rehberliğinde yardımlaşma ve dayanışma ruhunu geliştirmek, paylaşmanın erdemini göstermek adına Şanlıurfa ve Kastamonudaki öğrenci kardeşleri için kitap toplama kampanyası düzenledi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 11:04:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bir veli IP: 81.215.6.xxx Tarih : 29.03.2008 22:35:01

Sizin gibi öğretmenlerin varlığını bilmek bizlere güven veriyor. İyi ki varsınız...