5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Minikler, itfaiye ziyaretinde

MİNİKLER, İTFAİYE ZİYARETİNDE

Nevşehir Rauf Nail Akman İlköğretim Okulu'nun ana sınıfına devam eden 40 minik öğrencisi, Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü'nün hizmet binasını ziyaret ederek, itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Nevşehir'de yangın, sel, deprem ve benzeri doğal afetlerde önemli hizmetler yürüten ve ortaya çıkabilecek zararın en az düzeye indirilmesinde önemli bir fonksiyonel güç olan İtfaiye Müdürlüğü'nün Modern Hizmet binasını gezen Rauf Nail Akman İlköğretim Okulu'nun ana sınıfı öğrencileri, itfaiye ekiplerinin donanımı ile ilgili olarak ilgililerden bilgiler aldılar.

Minik öğrenciler,sınıf öğretmenleri Özlem Sekreter ve Aslı Doğan ile birlikte gerçekleştirdikleri Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü ziyaretinde itfaiye hizmetlerinin anlatıldığı bir de çizgi film izlediler.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasındaki eğitim salonunda minik öğrencilere yangınların çıkış sebepleri ve yangınların çıkmasının önüne geçmek için alınması gerekli önlemlere ilişkin olarak da , ilgililer tarafından aydınlatıcı bilgiler aktarıldı.

MİNİKLER, İTFAİYE ZİYARETİNDE
MİNİKLER, İTFAİYE ZİYARETİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 14:15:03
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 14:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?