4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Miniklerin 23 Nisan coşkusu

Nevşehir Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Şenliği düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen 23 Nisan Bayramı kutlama etkinliği yoğun ilgi gördü. Okul bahçesinde gerçekleştirilen ve saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Kılınç, tüm öğrencilerin bayramlarını kutladı.

Kılınç, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, dünyada hiç bir devlete nasip olmayan, sadece dünya devletleri arasında Türkiye Cumhuriyeti'nde kutlanan , TBMM'nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihine denk gelen, bağımsızlığın, egemenliğin milletin olduğu ve gelecekte bağımsız kalmamız için, hep özgür, hür olmamız için sizlere emanet ettiği bu kutlu bayramın hepinize kutlu olmasını diliyorum. Bu bayramı hepinizin doya doya kutlamanızı ve gönlünüzce eğlenmenizi istiyorum" dedi.

Öğrencilerin olduğu kadar öğrenci velilerinin de çoşkulu anlar yaşadığı 23 Nisan Çocuk Şenliği2nde daha sonra öğrencilerin hazırlamış oldukları çeşitli gösteriler sahnelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 13:32:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ülkü yüncü IP: 78.170.9.xxx Tarih : 23.09.2009 23:03:49

çok güzeldi ben de ordaydım