3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Miniklerin 'okuma bayramı' sevinci

Nevşehir'de Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri için 'Okuma Bayramı' düzenlendi.

Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu konferans salonun da gerçekleştirilen Okuma Bayramı etkinliğine, Nevşehir Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Osman Balak ve Fazıl Parlak, Okul Müdürü İbrahim Palancı, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Burada konuşan Okul Müdürü İbrahim Palancı, "Eğitimi tarif ederken çoğu zaman bireyin farklılaşması olarak ifade ederiz. Bir yıl boyunca çocuklarımızla öğretmenimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz yoğun bir çaba sarf ettiler, çocuklarımızı bir yerden bir yere getirmeye çalıştılar. İnşallah göreceğiz ki, çocuklarımız mutlak suretle pozitif yönden aydınlandılar, güzel bir nesil olma yolunda yürüyorlar" dedi.

Palancı'nın konuşmasının ardından Sınıf Öğretmenleri Hüseyin Akyürek ve Müzik Öğretmenleri Hasan Kılınç yönetiminde sahne alan 1- C sınıfı öğrencileri, gösterileri ile velilerinden ve törene katılanlar büyük alkış topladı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 12:10:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sukran demir IP: 85.98.170.xxx Tarih : 13.06.2008 15:27:53

çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan,hertürlü fedakarlıgı gösteren sizlere çok borçluyuz. hayatınız boyunca sizlere ve ailenize mutluluklar iyi tatiller .gülen yüzünüz hiç solmasın. betül demir 1/c sınıfı ögretmeni:hüseyin akyürek seni çok seviyorum ögretmenim .kendinize iyi bakın .