3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

MP uzmanlarından Ünver'e ziyaret

MPM tarafından Nevşehir'de uygulanan Verimliliği Arttırma Projesi'nde görev yapan MP uzmanları, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Nevşehir'de geçtiğimiz aylarda Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) tarafından başlatılan Verimliliği Artırma Projesi ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda bilgi almak ve önerileri değerlendirmek üzere Nevşehir'e gelen Proje Koordinatörü Necmettin Erkan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakkı Aydoğan ve MPM uzmanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, projede bugüne kadar alınan yol ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her alanda verimliliğin artırılmasının başta enerji olmak üzere birçok alanda gerek Nevşehir'e ve gerekse de ülke ekonomisine ciddi katkılar getireceğine inandığını belirterek, eğitim amaçlı olan bu projede Nevşehir Belediyesi'nin üzerine düşen görevleri sonuna kadar yerine getirmede kararlı olduğunu kaydetti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, projenin başarılı bir şekilde sürdürülmesi için bundan sonra yapılacak çalışmalar ele alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 09:28:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?