3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Müdür çaldı, yaşlılar oynadı

Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi Huzurevi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi.

Hacıbektaş Huzurevi sakinleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü eğlenerek kutladı. Huzurevi Müdürü Hüsamettin Ekim bağlama çalarken, huzurevinde barınan nine ve dedeler de şarkılar söyleyerek eşlik etti.

Huzurevi sakinleri yaklaşık 2 saat süren eğlence programında, eğlenerek stres atarken, Huzurevi Müdürü Hüsamettin Ekim'in Kırşehir'e tayininin çıktığı söylentisi üzüntüyle karşılandı.Tayin haberine tepki gösteren huzurevi sakinleri; "Müdürümüzü çok seviyoruz. O gelmeden önce tam anlamıyla huzurumuz yoktu.Yapa yalnız 4 duvar arasında yaşıyor ve pencerenin önünde sessizce dışarıda olan biteni seyrediyorduk. Müdürümüz gelince huzurevimize huzur ve neşe geldi" şeklinde konuştular.

Bağlamasıyla birbirinden güzel türkü ve uzun havalar çalan Huzurevi Müdürü Ekim, Dünya Kadınlar Günü'nde özellikle kimsesiz bırakılmış ihtiyar nineleri yalnız bırakmadıkları ve onları sevindirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Eğlence programına, Huzurevi Müdürü Hüsamettin Ekim ile birlikte işadamı Mehmet Zengin, daire müdürleri ve huzurevi personeli katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 16:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?