4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Muş'lu gençler Nevşehir'de

Gençlik Merkezleri Arası Değişim Programı kapsamında Muş'tan Nevşehir'e gelen gençler, Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nu ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Değişim Programı kapsamında Muş'tan Nevşehir'e gelen öğrencileri kabul etti.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hazret Gencer ve Nevşehir Gençlik Merkezi Müdürü Eser Saat'in de hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilerle sohbet eden Vali Hacımustafaoğlu, öğrencilere Kapadokya bölgesi ve Nevşehir hakkında bilgi verdi. Vali Hacımustafaoğlu, daha sonra öğrencilere Kapadokya Rozeti hediye etti.

Muş'tan 13 öğrenci ile birlikte Nevşehir'e geldiklerini ve 4 gün boyunca Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini ziyaret edeceklerini belirten Muş Gençlik Merkezi Müdürü Faysal Çavuş ise, ziyarette Vali Hacımustafaoğlu'na üzerinde Muş'un simgesi olan lalelerin üzerinden bulunduğu çini bir tabak hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?