5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Mustafa başarıya doymuyor

MUSTAFA KOCATEPE BAŞARIYA DOYMUYOR

Nevşehirli atlet Mustafa Kocatepe Rusya'da yapılan atletizm yarışlarında Avrupa 6.sı olmasının ardından yine Eskişehir'de düzenlenen liseler atletizm yarışmasında Türkiye 2.si olarak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.

Özel Kardelen Koleji öğrencisi Mustafa Kocatepe Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Liseler arası atletizm yarışlarında bin 500 m'de Türkiye 2.si olarak yine büyük başarı elde etti. Atletizm antrenörü Resül Köstekçi yaptığı açıklamada Özel Kardelen Koleji öğrencisi Mustafa Kocatepe'nin Eskişehir ilinde düzenlenen Liseler atletizm yarışlarında kendisinden 3 yaş büyükler ile gençler kategorisinde yarıştığını ve kendinden büyük atletler ile koşmasına rağmen Türkiye 2.si olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise yaptığı açıklamada Mustafa Kocatepe'nin gerçekten hem Özel Kardelen Koleji olarak hem de Nevşehir'i Türkiye'de ve Avrupa'da başarılı bir şekilde temsil ettiğini ifade ederek öğrencileri Mustafa Kocatepe ile gurur duyduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 14:15:01
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 14:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?