3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Mustafa Sarıgül Nevşehir'de

MUSTAFA SARIGÜL NEVŞEHİR'DE

Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, Türkiye'de şu anda 2. büyük siyasi parti olduklarını belirterek, "Ama inşallah daha çok çalışacağız, koşuşturacağız ve 1. parti olacağız. Çünkü biz Türkiye'nin en kararlı, en uyumlu ve verimli şekilde çalışan siyasi hareketiyiz" dedi.

Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, Niğde'de gerçekleştireceği mitingi için İstanbul'dan havayolu ile Nevşehir'e geldi. 2 ayrı özel uçak ile beraberinde yaklaşık 200 kişilik kalabalık bir grup ile Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan Kapadokya Havalimanı'nda yüzlerce kişi tarafından karşılanan Sarıgül, havalimanının VIP salonunda bir basın toplantısı düzenledi.

Türkiye'nin önünün tıkandığını ve Türk halkının mutsuz olduğunu ileri süren Mustafa Sarıgül, güçlü ve cesur bir Türkiye için çaba gösterdiklerini kaydetti. İktidarı ve muhalefeti icraatlarından dolayı eleştiren Sarıgül, "Niğde'ye gidiyoruz. Niğde'ye il binamızı açmaya değil iktidara hazırlık merkezimi açmaya gidiyoruz. Türkiye Değişim Hareketi parti kurmak için yollarda değil. Türkiye Değişim Hareketi tabela takmak için yollarda değil. Türkiye Değişim Hareketi Ankara'ya iktidarın mührünü almaya gidecek.

Türkiye şu anda tıkandı, Türkiye'miz ne yazık ki şu anda mutsuz. İktidarın heyecanı azaldı, muhalefetin ise dermanı yok. Türkiye Değişim Hareketi Ankara'ya gülmeyen yüzleri güldürmeye, kutuplaşmayı da inşallah sona erdirmeye gidiyor. Türkiye Değişim Hareketi Ankara'ya kardeş kavgasına son vermeye, bütün yurttaşlarımızı el ele, kol kola, omuz omuza olacağı cesur ve güçlü bir Türkiye'yi yeni baştan inşaa etmeye gidiyor. Bizim ötekimiz olmayacak. Başı açık kardeşimiz de bizim olacak, başı kapalı kardeşimiz de

bizim olacak. Türkiye Değişim Hareketi'nde din farkı, dil farkı, ırk farkı, kültür farkı ve inşallah mezhep farkı olmayacak. Hudut ve bayrak birliği diyen, ulusal birliğimizden yana olan bütün yurttaşlarımı Türkiye Değişim Hareketi'ne katkı vermeye, omuz vermeye çağırıyorum" diye konuştu.

Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, bir gazetecinin kendisinin açıkladığı kamuoyu yoklamalarında CHP'nin önünde gözükmesini sorması üzerine ise, "Biz çok farklı bir siyasi partiyiz. Biz örfümüze, geleneklerimize, töremize bağlı bir siyasi partiyiz. Ankara'dakiler 40 yıldan beri Ankara'da oturuyorlar, hiçbir iş yapmıyorlar. Ankara'daki 40 yıldan beri Ankara'da koltuklarını korumaya çalışıyorlar. Türkiye Değişim Hareketi koltuk için Ankara'ya gitmez. Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni

şahlandırmak için Ankara'ya gider" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de şu anda 2. büyük siyasi parti olduklarını iddia eden Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz şu anda yurttaşlarımızın takdiri ile, Türkiye'de ilk defa halkımız partisini kuruyor. Biz şu anda Türkiye'nin 2. partisiyiz. Ama inşaallah daha çok çalışacağız, koşuşturacağız ve 1. parti olacağız. Çünkü biz Türkiye'nin en kararlı, en uyumlu ve verimli şekilde çalışan siyasi hareketiyiz. Bizim kadrolarımız yepyeni insanlardan, nur yüzlü insanlardan oluşan ve halisane duygularla yola çıkan kadrolar. İnşallah hak yazdıysa olacak."

Sarıgül basın toplantısının ardından kendisini karşılamaya gelen kalabalık grup ile birlikte otobüslerle Niğde iline hareket etti. Sarıgül'ün havalimanından çıkışı sırasında ise izdiham yaşandı. Sarıgül'ü yakından görmek isteyen sevenleri Sarıgül'ün bindiği otobüsün önünü kesmeye çalıştı. Sarıgül otobüsün kapısından çıkarak vatandaşlarla tokalaştı.

MUSTAFA SARIGÜL NEVŞEHİR'DE
MUSTAFA SARIGÜL NEVŞEHİR'DE
MUSTAFA SARIGÜL NEVŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 14:07:05
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 21:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?