4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Narspor kampa girdi

Nevşehir'de 3. Lig'e terfi müsabakalarına katılacak olan Narspor, terfi müsabakaları öncesinde kampa girdi.

Narspor Kulüp Başkanı Bayram Oduncu yaptığı açıklamada, Amatör Futbol Ligi'nde şampiyon olarak play off'a kalan ve burada da rakibi Suvermez Kalespor'u yenerek 3. Lig'e terfi müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımlarının kampa girdiğini açıkladı.

Nar Peri Tower Otel'e müsabakaların başlayacağı tarihe kadar kamp yapacaklarını belirten Oduncu, bu süre içerisinde ayrıca 3 hazırlık maçı oynayacaklarını açıkladı. İlk hazırlık karşılaşmasında 3 Nisan Perşembe günü Yeni Niğdespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Oduncu, "Biz 2 yıldır 3. Lig'e çıkmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. 125 Bin YTL bütçesi olan bir takımız ve son olarak 9 yeni futbolcu transfer ederek takımızı güçlendirdik. Amatör Küme müsabakalarında çok fazla zorlanmadık ve bölgenin en iyi amatör takımı olduğumuzu ispatladık. Bunun için 3 hazırlık maçı oynayacağız. İlk rakibiz Yeni Niğdespor olacak. Bu maçlarda özellikle yeni transferlerimizi görmek istiyoruz" dedi.

Türkiye genelinde terfi müsabakalarına 160 takımın katılacağını ve bu takımların 7 Nisan 2008 tarihinde belli olacağını ifade eden Narspor Başkanı Bayram Oduncu, eleme usulüne göre oynanacak olan müsabakaların ardından 5 takımın Türkiye 3. Futbol Ligi'ne çıkmaya hak kazanacağını hatırlattı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 15:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?