4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Narspor'un grubu belli oldu

Nevşehir'de 3. Lig'e terfi müsabakalarına katılacak olan Narspor'un grubu belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulunda yapılan kura çekimi sonucunda terfi müsabakalarında Nevşehir'i temsil edecek olan Narspor Mersin grubunda yer alacak.

İlk karşılaşmaların 23 Nisan 2008 günü oynanacağı grupta Narspor ile birlikte Niğde, Aksaray, Kırıkkale,Yozgat, Kayseri ve 2 Ankara takımı yer alıyor. Narspor bu gruptan çıktığı takdirde finalde 4 takımın arasına kalacak ve bu takımların içerisinden bir takım 3. Lig'e yükselecek.

Narspor Kulüp Başkanı Bayram Oduncu, gruplarında yer alacak olan takımların büyük bölümünü yakından tanıdıklarını ve gruptan çıkma şanslarının oldukça yüksek olduğunu söyledi. Oduncu, "Bize destek olunduğu takdirde biz bu gruptan rahatlıkla çıkabilecek güçteyiz. Yeter ki arkamızda Nevşehir'in desteği olsun. Tek isteğimiz Narspor'u profesyonel lige taşıyarak Nevşehir'in özlemine son vermek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 12:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa keyifli IP: 78.160.41.xxx Tarih : 11.04.2008 13:02:19

allahın izniyle 3.lige çıkacağız cümle alem takım ruhu ve taraftar görecek çıktığı takdirde sahamızın her maçta dolup taşacağına inanıyorum inşallah 3.ligde seneye bizde varız