3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nehirde kaybolan şahıs aranıyor

Balık tutmaya çalışırken düştüğü Kızılırmak Nehri'nde kaybolan 53 yaşındaki Mustafa Öner'e ulaşmak için çalışmalar sürüyor.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde 16 Ağustos Pazar günü eşi ve çocukları ile birlikte Kızılırmak Nehri kenarında piknik yaptıkları sırada eline aldığı oltası ile balık tutmaya çalışırken suya düşen Mustafa Öner'e 9 gündür ulaşılamıyor. Nevşehir Sivil Savunma Müdürlüğü Arama Kurtarma ekiplerinin yanı sıra Aksaray ve Kayseri sivil savunma ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarına hafta sonunda ara verilirken ekipler yeniden 10 kilometrelik bir alan içerisinde dalma ve izleme ile arama çalışmalarına başladı.

Arama çalışmalarına sivil savunma ekipleri ile katılan 53 yaşındaki Mustafa Öner'in oğlu Yüksel Öner ise, "Babamın nehre düşmesinden sonra başlayan arama çalışmaları ilk günlerden itibaren oldukça zayıftı. Nevşehir'de dalgıç olmadığı için Aksaray'dan gelen dalgıçlar ancak 5 gün sonra dalarak aramaya çalıştılar. Diğer ekipler sürekli kıyı taraması yapıyor. Ben ve ailem babamın bulunarak bizlere teslim edilmesini bekliyoruz. Bu şekilde acımız her geçen gün daha da büyüyor" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 16:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?