3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehir dünya kenti olacak

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 5 yıllık süre içerisinde Nevşehir'in alt ve üst yapı yatırımlarıyla en başarılı illerden biri olduğunu söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir'in 2004-2009 dönemini, alt ve üst yapı yatırımları ile adeta bir şantiye görünümü içerisinde olduğunu söyledi.

Yıllardan beri halkın temel anlamda ihtiyacı olmasına karşın, tutarsız ve kararsız politikaların sonrasında ciddi yatırımlardan uzak on yıllar geçirildiğini dile getiren Ünver, şehirleşmenin bir gereği olarak kentsel dönüşüm projeleri, atık su ve katı atık tesisleri, Modern Sebze Pazarı, Devlet Hastanesi, Şehirlerarası otobüs terminali, Kültür ve sanat merkezi yanı sıra eğitim alanında binlerce kişinin çeşitli kurslarla becerilerinin geliştirilmesi ve istihdamın artmasında ciddi bir unsur olarak Nevşehir Belediyesi'nin hep ön planda yer aldığını söyledi.

Ünver açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

"Bizden önce görev yapanlar köklü değişim ve gelişim içerisinde halkımızın beklediği şekilde yatırımları halkımıza kazandırmış olsalardı. İmkanlar ölçüsünde bizden önceki belediye başkanları şehre bir şeyler bıraktılar. Ama günün şartlarında ele aldığımız köklü değişimlerin sürekli hasır altı yapıldığı ve bir türlü projelendirilerek hayata geçirilemediğini gözlemledik. Nevşehir'i bir baştan bir uca hükümetimizin de önemli destekleri ile şantiye şehri haline getirdik. Benim vatandaşım en iyi ve güzel hizmete layıktır. Hepsi de bu vatandaşıma helal hoş olsun. Nevşehir'de, çok konuşmak dönemi bitti. Akılcı, çağa uygun projelerle Nevşehir'imizin önünü açmayı sürdürüyoruz. Biz çok konuşmaktan öte, hizmetlerimizin konuşulmasını istiyoruz. Nevşehir artık içine kapanık bir şekilde şehirciliği kabul etmemektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 12:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?