3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehir 'Kitap Günleri' sona erdi

Nevşehir'de bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Kitap Günleri’ programı kapsamında yazar Ahmet Günbay Yıldız, okurlarıyla bir araya geldi.

Nevşehir'de kitap sevgisinin aşılanması ve bilginin ana kaynağı noktasındaki kitap okuma alışkanlığının yaygın hale getirilmesi amacıyla Nevşehir Belediyesi'nin Yunus Emre Kitapevi ile ortaklaşa organize ettiği Nevşehir 1. Kitap Günleri'ne 40 yayın evi binlerce kitap ile katıldı.

Nevşehirli kitap dostlarının da büyük ilgi gösterdiği 1. Kitap Günleri'nde, çocuk kitaplarından sağlık, dini, roman ve inceleme gibi çok değişik konularda binlerce kitap, okuyucularla buluştu. Bir hafta süre ile açık kalan Nevşehir 1. Kitap Günleri’nde Nevşehirli kitapseverler yaklaşık 3 bin kitap satın aldı.

Her yaş grubundan büyük ilgi gören 1. Kitap Günleri'nin en etkili ziyaretçileri yine çocuklar oldu. Ünlü yazarlar Recep Şükrü Apuhan ve Erdal Demirkan'ın okuyucuları için imza günü ve birerde konferans verdiği Nevşehir 1. Kitap Günleri’nde ünlü yazar Ahmet Günbay Yıldız'da, etkinliğin son gününde okuyucularıyla sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 09:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?