3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehir sanayisi asfaltlanıyor

Çalışmaların başlatılması dolayısıyla Lale Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in bugünkü ekonomisine oksijen üreten Yeni ve Lale Sanayi sitelerinin yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtarılması için 5 aylık bir ön hazırlık yaptıklarını belirterek, "Uzun zamandır sanayi esnafımıza verilmiş bir sözümüz vardı. 5 aydır planlamasını yaptık. 1.5 trilyon liraya yakın bir çalışma ile sanayiimizin tümünün önce alt yapı çalışmalarını yapacağız. Umarız sanayicimiz memnun olur. Dört dörtlük bir iş yapacağız" dedi.
Nevşehir sanayisinde uzun yıllar çekilen su sıkıntısının yapılan çalışmalarla giderildiğini de sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Ünver, "Daha önce sanayiimizde su sıkıntısı yaşanıyordu. İki içme suyu hattımızı tamamen sanayiimize aktardık. Sanayicilerimiz artık içme suyu sıkıntısı çekmeyecekler. Alt yapısıyla çok güzel bir sanayi oluşturma gayretindeyiz" diye konuştu.
Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı da, hizmetlerin kısa sürede ulaştırılmasını görmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Gerçekten hizmetlerin ne kadar hızlı geldiğini gösteren güzel bir çalışma. Vatandaş yirmi yıllık sorunların çözülebildiğine yakından şahit oluyor. Bizler yıllardır biriken bu sorunların çözülmesi gayreti içerisindeyiz" ifadelerinde bulundu.
Nevşehir sanayicileri olarak yıllardır çamur ve tozla uğraşan esnafın bu çalışma ile büyük bir memnuniyet yaşadığını kaydeden Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı da, "40 yıldır sanayide iş yapan bir insan olarak, yapılan bu çalışmadan dolayı son derece heyecanlı ve mutluyum. Çalışmada emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’e ve tüm çalışanlara teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
iha-nevşehir
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2004 Perşembe 11:39:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?