3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehir Sportif A.Ş. kuruldu

Nevşehir'de bir grup işadamı tarafından Nevşehir Sportif A.Ş. kuruldu. Sportif faaliyetlerde bulunacak olan şirket ilk olarak Kale Gençlik Spor Kulübü'nü bünyesine kattı.

Kuruluş çalışmalarını tamamlayan Nevşehir Sportif A.Ş., gazeteciler, sporcular ve idarecilerin katıldığı bir iftar yemeği düzenledi.

Nevşehir Konağı'nda gerçekleşen yemekte konuşan Nevşehir Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekici, Nevşehirli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sporu sevdirmek amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Nevşehir'in uzun süredir profesyonel liglerde bir takımı olmadığını ve futbola bugüne kadar gereken ilginin ve desteğin gösterilmediğini belirten Ekici, "İlk olarak bünyemize Kalespor gibi 70 yıllık bir geçmişe sahip olan kulübü kattık. Bunla birlikte artık kendi sporcularımızı yetiştireceğiz ve Nevşehir'de futbolun daha da gelişmesine katkı sağlayacağız. Bu konuda sivil toplum örgütlerinin yanı sıra, yerel yönetimlerden ve siyasetçilerden destek bekliyoruz" dedi.

Yeni kurulan Nevşehir Sportif A.Ş.'nin Bayram Ekici başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; Caner Demir, Ramazan Vedat Korkmaz, İsmail Çakınlı, Emre Cantemur, İsmail Ördü ve Mehmet Paslanmaz.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 13:23:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?