3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehir ve Kapadokya EMITT Fuarı'nda

İstanbul'da açılan Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda (EMITT 2009), Nevşehir ve Kapadokya standı büyük ilgi gördü.

Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu ve Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede'nin de katılımı ile açılan fuarda, Kapadokya ve Nevşehir standını 3 günde yaklaşık 4 bin kişi ziyaret etti.

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP fuarı alanında, 50 ülkeden yüzlerce turizm merkezinden katılımcılarla açılan fuarda, Nevşehir Valiliği'nin Nevşehir ve Kapadokya standı, turizmcilerin ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Peribacaları maketleri, Kapadokya fotoğrafları, Nevşehir ve Kapadokya bölgesine ilişkin çeşitli dillerde hazırlanan tanıtım broşürleri ve filmlerinin yer aldığı standı, yerli ve yabancı katılımcı ziyaret etti. Stantta ziyaretçilere, Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik değerlerine ilişkin bilgiler de verildi.

Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği ise (KAPTID), Nevşehir- Kapadokya standında bölgenin otellerini tanıtı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 10:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.160.96.xxx Tarih : 15.02.2009 11:14:26

Her yıl geleneksel hale geldi tanıtım  ama  hiçbir  gün sn vekiller tarihi,turistik yerleri,ilçeleri ve sorunlarını yerinde gelip gördümü? yok ama  ilini tanıtımda standın başinda  onların turizm ve yöremizin sorunları hakkkında bilgileri yokki?sn vekil  .m.DEDE daha hiç halkın içinde göremedim meclis kürsüsünde hiç göremedim halkına ve turizme nasıl katkısı olacağını   TÜM  okurların dikkatine sunarım.