3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehir'de 'Alo Traş' hattı

Nevşehir'de bir berber yoğun iş temposundan dolayı berbere gitmeye vakit bulamayan müşterileri için 'Alo Tıraş Hattı' açtı.
Nevşehir'de 12 yıldan beri berberlik yapan İbrahim Uysal 4 arkadaşı ile birlikte açtığı Açelya Erkek Kuaförü'nde, her geçen gün artan iş yoğunluğu ve benzeri sorunlar nedeniyle tıraş olmaya vakit bulamayan müşterilerine ayaklarına kadar giderek berberlik hizmeti sunuyor. İsteyen müşterilerinin ev ve işyerlerine giderek saç ve sakal tıraşı yapan Uysal, müşterilerin bu uygulamadan çok memnun olduğunu söyledi.
Uysal, "Zamanları olmadığı için kuaföre gelemeyenleri de içine alacak bir proje başlatarak işyerimizi tıraş amacıyla arayan her müşterilerimize ayaklarına kadar giderek bu hizmeti sunuyoruz. Kuaförümüzde yapılan tıraş ile işyeri, hastane ve ev gibi değişik birimlere yönelik olarak yaptığımız hizmet karşılığında sadece bir ek ücret olarak yol parası talep ediyoruz. İşyerinde saç sakal 4 milyona yapılırken, berberde ise ücret 3 milyon lira olarak belirlendi. Nevşehirli vatandaşlardan da oldukça rağbet görüyoruz. Günde yaklaşık 20 müşteriyi dışarı da saç tıraşı yapıyoruz. Bu sayı işyerimizdekilerle beraber 40 'a ulaşıyor" dedi.
NEVŞEHİR - İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2004 Çarşamba 22:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?