6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Nevşehir'de kaymakamlar toplantısı

Nevşehir Valiliği'nin Olağan Kaymakamlar ve İl Emniyet Kurulu toplantısı Nevşehir Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
Vali Yardımcıları Ömer Faruk Ateş, Macit Dalkılıç, Mehmet Yıldırım, Avanos Kaymakamı Mehmet Ünlü, Derinkuyu Kaymakamı Mustafa Çiftçi ve Kozaklı Kaymakamı Savaş Konak'ın katıldığı toplantıya Vali M. Asım Hacımustafaoğlu başkanlık yaptı. Nevşehir'de 2007 yılındaki çalışmalar ile emniyet ve asayiş konularındaki her türlü sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda, ilin yatırımlarının genel durumu değerlendirildi. Toplantıda konuşan Vali Hacımustafaoğlu, Başbakanlık ve bakanlıkların çeşitli uygulamalarına ilişkin değerlendirmeler yaptıklarını bildirdi.
Nevşehir'in son zamanlarda kongre ve toplantı turizminde de gelişmekte olduğunu kaydeden Vali Hacımustafaoğlu, "Nevşehir'de artık kongre ve toplantı turizmi de her geçen artıyor. İstanbul'da kongre turizmi konusunda oldukça yoğun bir trafik var. Bu yüzden kongre turizmi artık İstanbul'dan Nevşehir'e kayıyor. Nevşehir ve Kapadokya Bölgesi, kongre turizminde herkesin, her kesimin büyük ilgisini çekiyor" dedi.
Öte yandan 7 ve 8 Mart 2007 tarihinde Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen toplantının da Nevşehir'de gerçekleştirileceğini belirten Vali Hacımustafaoğlu, bu toplantıya ilgili devlet bakanlığının bir heyetle katılacağını, ayrıca Aile Kurulu Genel Müdürlüğü heyeti ile yurdun dört bir yanından katılımcıların da Nevşehir'de bulunacağını duyurdu.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 11:16:39
Güncelleme :31 Ocak 2007 Çarşamba 13:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?