4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Nevşehir'den Erdoğan'a tam destek

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta gösterdiği tepkiye destek verdiklerini belirterek, “Başbakanımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Bir basın toplantısı düzenleyen Ersan Erkut, dünya ülkelerinin Gazze'de İsrail'in yaptığı katliamı görmezlikten geldiğini söyledi. İsrail'in Gazze'de katliam yaptığını dile getiren Ersan Erkut, "İsrail Filistin'de adeta katliam yaptı. Orantısız güç kullanarak Filistin halkını katletti. Buna hiçbir dünya ülkesi duyarlı olamadı. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Peres'e olan tepkisinin arkasındayız. Başbakanımızı destekliyoruz. Sadece biz değil tüm Türk halkı da bu tepkinin anlamını iyi değerlendirerek Başbakanımıza destek çıkmasını bekliyoruz. Peres söz konusu toplantıda sanki sıradan bir ülkenin başbakanı ile görüşüyormuş havasındaydı. Bu asla kabul edilemez. Moderatörün tutumu da, aslında orada bir mizansenin uygulandığını anlamak hiç zor değil. Türk halkının, Başbakanımızın bu duruşuyla gurur duyması lazım. Başbakanımıza ülkemiz menfaatleri için gösterdiği bu duruştan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 13:20:47
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 13:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İLHAMİ SUCU IP: 85.104.35.xxx Tarih : 16.02.2009 13:04:16

      DEĞERLİ BAŞBAKANIMIZ Sayın; Recep Tayyip ERDOĞAN KAPADOKYAMIZA HOŞ GELDİNİZ ŞEREF VERDİNİZ Saygılarımla İlhami SUCU Ortahisar/ÜRGÜP