4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Nevşehir'i temsil edecekler

Nevşehir Atletizm Takımı, İzmir'de yapılacak olan Atletizm Türkiye Salon Şampiyonası'na hazırlanıyor.

İzmir'de 29-30 Ocak 2009 tarihlerinde yapılacak olan Atletizm Türkiye Salon Şampiyonası'na Nevşehir'den katılacak olan atletler ise Semih Yıldız, Çağrı Karaca ve Mustafa Demir olacağı belirtildi.

İlk defa salon şampiyonasında mücadele edecek olan atletler, antrenör Resul Köstekçi nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Açıklamalarda bulunan antrenör Resul Köstekçi, Nevşehir Atletizm Takımı'nın her gün güçlenerek başarılarına bir yenisini eklediğini söyledi. Bugüne kadar yapılan yarışmalara ilave olarak bu yıl ilk defa katılacakları Atletizm Türkiye Salon Yarışması'na sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Köstekçi, bu müsabakalardan da sporcularının çok iyi dereceler alıp Nevşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Köstekçi, “Normal açık alanda gerçekleştirilen maraton ve teknik branşlarının kapalı salonda yapıldığı yarışmalara ilk kez katılacağız. Bu müsabakalara ilimizi Semih Yıldız, Çağrı Karaca ve Mustafa Demir temsil edecek. Bu kapsamda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 11:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan tavukcu IP: 86.85.155.xxx Tarih : 2.02.2009 16:43:35

resul hocam oncelikle saygilar arkadaslarin basaracagina inaniyorum gercekten nevsehir cok guzel yerlerde atletizmde turkiyede adinizi altin harflerle duyurdunuz hepinize basarilar dilerim allaha emanet olun saygilar sevgiler hasan tavukcu