4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Nevşehirli atletler Ankara'da ter dökecek

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında Ankara'da düzenlenecek olan yarışlara Nevşehir'den 12 atlet katılacak.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilcisi Antrenör Resul Köstekçi, atletizmi Türkiye'de geliştirip, başarılı sporcuları küçük yaşta tespit ederek, antrenörler nezaretinde çalıştırarak atletizme kazandırmayı hedefiyle Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Atletizmi Geliştirme Projesi'nin hayata geçirildiğini söyledi.

Proje kapsamında 14 Haziran 2008 Cumartesi günü Ankara'da Atletizmi Geliştirme Türkiye Şampiyonası'nın düzenleneceğini belirten Resul Köstekçi, müsabakalara 13-14 yaş grubundaki erkek ve kız sporcuların katılacağını açıkladı.

Yarışlara, Nevşehir'den Gençlik ve Spor Kulübü ve Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak 16 sporcu ile katılacaklarını ifade eden Köstekçi, "Nevşehir son yıllarda atletizm branşında oldukça başarılı sonuçlar elde etmeye başladı. Atletizme verilen önem ile birlikte sporcu sayımız da ciddi oranda arttı. Hedefimiz bölge yarışlarında elde ettiğimiz dereceleri Türkiye Şampiyonası'nda da tekrarlamak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 13:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan albayrak IP: 212.175.112.xxx Tarih : 11.06.2008 15:54:05

nevşehirde atletizm için emek veren herkeze teşekürler inşallah seneye hacıbektaş ilçesinden de başarılı sporcular cıkacak