3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehirli atletler Erzurum'da

Nevşehirli atletler, Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası öncesinde milli takım seçmelerine katılmak üzere Erzurum'a gitti.

Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası'na katılacak olan Türk Milli Takım kadrosunda yer almak için bir süredir çalışmalarını sürdüren Nevşehirli atletler, 11 Haziran 2009 tarihinde Erzurum'da gerçekleştirilecek olan milli takım seçmelerine katılmak için bu ile gitti.

Antrenör Resul Köstekçi nezaretinde hazırlanan atletler, Erzurum Palandöken Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan seçmelerde kategorilerinde ilk dört sırayı elde ederek milli takım kadrosuna girmek için mücadele edecek. Milli takım seçmelerine katılacak olan sporcuları makamında kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintamur, sporculara başarı diledi.

Seçmelerde Nevşehir'den genç kızlar ve erkekler ile büyük erkekler kategorilerinde 9 sporcunun yer alacağını ifade eden Çintamur, burada dereceye giren sporcuların 12 Temmuz 2009 tarihinde Avusturya'nın Telfes İmstubai kentinde yapılacak olan Dağ Koşusu Avrupa Şampiyonası öncesinde Türk milli takımı kadrosunda yer alacağını belirtti.

Çintamur, "Erzurum, Türkiye'nin en yüksek rakımına sahip olan ilimiz. Dolayısıyla buradaki yarışlar oldukça zorlu. Ben inanıyorum ki Nevşehir adına burada yer alacak atletlerimiz kendilerinden bekleneni göstererek milli takım kadrosuna girmeye hak kazanacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 13:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?