5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Nevşehirli atletler Mersin yolcusu

NEVŞEHİRLİ ATLETLER MERSİN YOLCUSU

Nevşehir'de 3 ayrı kulüpten 22 atlet, Kros 1. Ligi Eleme Yarışlarına katılmak üzere Mersin'e gitti.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi yaptığı açıklamada, son yıllarda atletizm branşında önemli başarılara imza atan Nevşehir'de geçtiğimiz yıl Gençlik ve Spor Kulübü ile Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün Kros 1. Ligi'nde mücadele ettiğini söyledi.

2010 yılı Kros 1. Ligi'ne katılmak üzere bu yıl 16-17 Ocak 2010 tarihleri arasında Mersin'in Silifke ilçesinde gerçekleştirilecek Kros 1. Ligi Eleme Yarışlarına Nevşehir'den bu iki takım ile birlikte Türk Telekom Spor Kulübü'nün de katılacağını ifade eden Köstekçi, yarışlarda 16 Yaş Altı Kız ve Erkekler, Yıldız Erkekler ve Genç Erkekler kategorilerinde 22 atletin yarışacağını açıkladı.

Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, "Atletizm branşında her geçen yıl ilimizdeki sporcu sayısı ve kulüp sayısı artıyor. Geçtiğimiz yıl ilimizden 2 takımımız Kros 1. Ligi'nde mücadele etti. Bu yıl takım sayımızı 3'e çıkartma hedefindeyiz. Bunun için kulüplerimizin sporcuları katıldıkları kategorilerde ilk 15 sporcu arasına girmesi gerekiyor. İnanıyorum ki iyi bir hazırlık dönemi geçiren sporcularımız eleme yarışlarında büyük bir başarıya imza atarak Kros 1. Ligi'ne Nevşehir'den 3 takım çıkartmayı başaracak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 13:27:02
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 13:50:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?