3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehirli Keklik, danası için gazeteye ilan verdi

Nevşehir'in Uğurlu Beldesi'nde, bir kişi gezidirirken kaybettiği danasını bulmak için gazeteye kayıp ilanı verdi.
Nevşehir'in Uçhisar Belediyesi'nde işçi olarak görev yapan 27 yaşındaki Hasan Keklik, evinde beslediği bir aylık danasını dolaştırmak için Cangi mevkiine getirdi. Burada danasını boynundan bağlamak isteyen Hasan Keklik' in elinden kurtulan dana kaçmaya başladı. Tüm çabasına karşın danasını yakalayamayan Keklik, danasını bulmak için Uçhisar Beldesi'nde ve Kavak ile Ürgüp İlçelerinde hoparlörlerle anons ettirdi. Hasan Keklik daha sonra Nevşehir' de yayınlanan bir gazeteye danası için kayıp ilanı verdi.
Danasının bulunması için l00 milyon liraya yakın bir harcama yaptığını söyleyen dertli belediye işçisi Keklik "Her gün danamı kaybettiğim bölgeye gidiyorum, acaba yeniden oraya gelir diye; ama yok. Her gün iki kez de yakın yerlere bakıyorum. Köpek saldırısı ile ölebilir ihtimali ile de çevreyi dolaşmama rağmen danamın iznine rastlayamadım. Ağustos ayına kadar danamı beslemeyi, daha sonra da oğlumun sünnet düğününde onu kesip, misafirlerimize ziyafet çekmeyi düşünüyordum. Şimdi kara ara düşünüyorum. Danama mı yanayım; yoksa oğlumu bu yıl sünnet ettiremeyeceğime mi? Anlayamadım gitti doğrusu. Çaresizce bekliyorum" diye konuştu.
4 günden beri kayıp olan danasını arayan belediye işçisi Hasan Keklik, danasını görenlerin kendisine (0535 988 35 96) telefondan ulaşmaları halinde sürpriz de bir hediye vereceğini ifade etti.
NEVŞEHİR - İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2004 Cuma 20:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?