3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Nevşehirli öğrenciler Hollanda'da

NEVŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER HOLLANDA'DA

Nevşehir Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nin 20 öğrencisi, okulları tarafından Leonarda da Vinci Programı kapsamında hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen proje kapsamında Hollanda'da eğitim alıyor.

Açıklamalarda bulunan Nevşehir Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Seyrani İpek, Leonarda da Vinci-AB Mesleki Eğitim Programı Hareketlilik Projeleri çerçevesinde 'Öğrencilere Dış Ticaret Becerileri Kazandırılması' adlı bir proje hazırladıklarını kaydetti.

Mesleki eğitim almakta olan okul öğrencilerinin dış ticaret alanındaki beceri eksikliklerinin uluslararası bilgi ve deneyimi kapsayacak şekilde giderilmesi ihtiyacından hareketle hazırladıkları projenin Ulusal Ajans tarafından kabul edildiğini belirten İpek, proje kapsamında geçtiğimiz hafta kendisi ile birlikte 2 öğretmen ve 20 öğrenci ile birlikte Hollanda'ya gittiklerini söyledi.

Muhasebe, finansman, pazarlama ve perakende ile büro yönetimi alanlarında mesleki eğitim almakta olan 20 öğrencinin Hollanda'nın Veghel kentinde bulunan ve dış ticaret eğitimi alanında oldukça deneyimli bir eğitim kurumu olan ROC de Leijgraaf'ta eğitim alacaklarını belirten Seyrani İpek, 20 Kasım 2009 tarihinde Türkiye'ye döneceklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 11:06:01
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 18:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?