7
Mayıs
2024
Salı
NEVŞEHİR

Nursaçan 4 Ekim'de Nevşehir'de

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Nevşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler çerçevesinde düzenlenen konferansa katılmak üzere 4 Ekim 2006 Çarşamba günü Nevşehir'e gelecek. 

Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen yaptığı açıklamada, bu yılki Ramazan ayını Nevşehir Belediyesi olarak dopdolu geçirmek amacıyla çalışmalara başladıklarını belirterek, düzenli olarak Camilerde şerbet dağıtım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

İçinde bulunduğumuz bereket, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayının daha etkin bir şekilde adına layık bir çerçevede düzenlenecek organizasyonlar ile kutlanması için çalışmalar içerisinde olduklarını dile getiren Seçen, bu kapsamda 4 Ekim 2006 Çarşamba günü Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın, Nevşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde saat 21.00' de "Rahmet Ayı Ramazan'ın Kazanımları" adı altında bir konferans vereceğini söyledi. 

İftarını da Nevşehir Belediyesi'nin İftar ve Kültür Çadırı'nda vatandaşlarla birlikte açacak olan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın konferansına tüm vatandaşlar katılabilecek.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 10:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?