5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Öğrenci kompozisyonları yarışacak

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Geleceğin Belediye Başkanı'ndan Projeler" adı altındaki orta öğretim kurumlarında öğrenimlerini sürdüren öğrencilere yönelik ödüllü Kompozisyon yarışması için başvurular başladı.

"Geleceğin Belediyle Başkanı'ndan Projeler" isimli kompozisyon yarışması, Nevşehir'in geleceğine yön verecek gençlerin,yerel yönetimlere karşı daha etkin bir şekilde duyarlılıklarının artmasını sağlamak ve gençlerin daha yaşanılır çağdaş ve modern Nevşehir dokusunun ortaya çıkartılmasındaki değerli düşüncelerini ortaya çıkartmalarını amaçlıyor.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasına katılmak isteyen öğrenciler, eserlerini 20 Ocak 2007 tarihine kadar Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne elden veya posta ile ulaştırabilecekler. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacak seçici kurul tarafından değerlendirilmeye alınacak eserler arasında birinci olacak eser sahibine Laptop, ikinci gelecek eser sahibine Masa üstü Bilgisayar ve üçüncü olacak eser sahibine de Digital Fotoğraf makinesi hediye edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 15:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet mantaşcı IP: 88.245.254.xxx Tarih : 7.05.2008 12:44:50

bence çok güzel olacak ama ben çanakkaleliyim netten yazabilir miyim?