5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Öğrencilerden örnek çalışma

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Nevşehir Kardelen Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri Resim dersinde yapmış oldukları Türk Bayraklarını, sınır karakollarında vatani görevini yapan Mehmetçiklere gönderecek.

Nevşehir Kardelen Koleji İlköğretim Okulunda öğrenim gören 400 öğrenci ,Resim dersinde yaptıkları Türk Bayraklarını sınır karakollarında nöbet bekleyen Mehmetçiklere gönderme kararı aldı.Öğrenciler çizmiş oldukları Türk Bayraklarının arkasına ise asker, vatan ve Türk Bayrağı ile ilgili olan düşüncelerini yazdı. Kardelen Koleji Eğitim Kompleksi içerisinde yapmış oldukları resimleri sergileyen öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada, "Bizler Kardelen Koleji olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile ortak bir karar alarak vatani görevini yapmakta olan askerlerimize orada yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik.Kardelen Koleji'nde okumakta olan Ana sınıfından 8.sınıf öğrencisine kadar tüm öğrencilerimiz kendi bayraklarını yaptılar ve yapmış oldukları bayrakların arka kısmına ise vatan ile bayrak ile ilgili duygularını yazdılar.Sizlerinde görmüş olduğu gibi öğrencilerimizin bu bayrakları sergilediklerinde mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.Bizler Kardelen Koleji olarak bir nebzede olsun sınır karakollarında vatani görevlerini yapmakta olan askerlerimizin yüzlerini güldürebiliyorsak ne mutlu bizlere" dedi.

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Turgay Aras ise, öğrencilere böyle bir çalışma yaptıklarından dolayı Türk Silahları Kuvvetleri adına teşekkür ettiğini söyledi. Jandarma Kıdemli Albay Turgay Aras, "Bizlere böyle bir duyguyu yaşattığınız için son derece duyguluyum ve bir o kadar da mutluyum" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK ÇALIŞMA
ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK ÇALIŞMA
ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK ÇALIŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 12:34:00
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 18:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?