4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Öğrencilerden şiddete karşı kampanya

Nevşehir Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu öğrencileri, "Şiddetsiz Bir Gün Yaşayalım ve Mavi Kurdele" kampanyası düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Okul içi Beden Eğitimi ve İzcilik Daire Başkanlığı ve Türkiye Gençlik Federasyonu tarafından başlatılan, "Şiddetsiz Bir Gün Yaşayalım ve Mavi Kurdele" kampanyası çerçevesinde, Nevşehir Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu öğrencileri vatandaşlara mavi kurdele dağıttı.

Nevşehir Valiliği önünde, okul müdür yardımcıları ve öğretmenleri ile birlikte yoldan geçen vatandaşlara mavi kurdele takan öğrenciler, şiddete karşı vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını istedi.

Sosyal etkinlikler çerçevesinde böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Müdür Yardımcısı Yasin Çöloğlu, "Mihriban Emin Günel ilköğretim okulu öğrencileri ve öğretmenleri olarak, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Gençlik Federasyonunun ortak projesi olan "Şiddete Karşı Hayır" projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte şiddete karşı çevremizdeki insanları bilinçlendirmek amacıyla bir sosyal etkinlik yapmayı uygun gördük" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 10:19:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?